فصل پاییز با سرد شدن هوا طرفداران سوپ و آش زیاد می شود و خوردن غذاهای آبکی داغ در هوای سرد بیشتر می چسبد.

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر

۲ قاشق سوپخوری روغن گیاهی

۱ عدد پیاز کوچک (ریز شود)

۱ حبه سیر (له شود)

۲ قاشق سوپخوری نشاسته ذرت

۴ پیمانه آب مرغ

۱ عدد سینه مرغ (خرد شود)

۱ عدد ران مرغ (خرد شود)

نصف یک بسته ترتیلا

۲ قاشق سوپخوری آب لیموی تازه

۱ عدد گوجه فرنگی درشت (ریز شود)

مقداری فلفل سیاه

نصف قاشق چایخوری زیره سبز

یک چهارم قاشق چایخوری پودر آویشن

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

۲۰۰ گرم پنیر چدار

۲ عدد پیازچه برای تزئین

طرز تهیه سوپ ترتیلای مرغ

  1. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم یگذارید. پیاز، سیر و پودر فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.
  2. در کاسه ای آب مرغ را با نشاسته ذرت مخلوط کنید و هم بزنید تا در آب مرغ حل شود. پیازچه را حلقه حلقه برش بزنید.
  3. به قابلمه حاوی سیر و پیاز، تکه های مرغ(بدون استخوان) را بیفزائید و تفت دهید. بعد گوجه فرنگی، زیره سبز، آویشن و نمک را اضافه کنید. حرارت را کمی بیشتر کنید.
  4. حالا آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و در ظرف را بگذارید. ترتیلا را درشت خرد کنید به سوپ در حال جوش بیفزایید.
  5. بعد از پخت کامل مرغ، آبلیمو و پنیر(رنده شده) را اضافه کنید و دائم هم بزنید تا پنیر در سوپ حل شود. حدود بیست دقیقه هم بزنید. بعد از این مدت بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و با کمی پنیر چدار رنده شده و حلقه های پیازچه تزئین و سرو کنید.