فصل پاییز با سرد شدن هوا طرفداران سوپ و آش زیاد می شود و خوردن غذاهای آبکی داغ در هوای سرد بیشتر می چسبد.
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر
۲ قاشق سوپخوری روغن گیاهی
۱ عدد پیاز کوچک (ریز شود)
۱ حبه سیر (له شود)
۲ قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
۴ پیمانه آب مرغ
۱ عدد سینه مرغ (خرد شود)
۱ عدد ران مرغ (خرد شود)
نصف یک بسته ترتیلا
۲ قاشق سوپخوری آب لیموی تازه
۱ عدد گوجه فرنگی درشت (ریز شود)
مقداری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری زیره سبز
یک چهارم قاشق چایخوری پودر آویشن
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
۲۰۰ گرم پنیر چدار
۲ عدد پیازچه برای تزئین
طرز تهیه سوپ ترتیلای مرغ
- در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم یگذارید. پیاز، سیر و پودر فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.
- در کاسه ای آب مرغ را با نشاسته ذرت مخلوط کنید و هم بزنید تا در آب مرغ حل شود. پیازچه را حلقه حلقه برش بزنید.
- به قابلمه حاوی سیر و پیاز، تکه های مرغ(بدون استخوان) را بیفزائید و تفت دهید. بعد گوجه فرنگی، زیره سبز، آویشن و نمک را اضافه کنید. حرارت را کمی بیشتر کنید.
- حالا آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و در ظرف را بگذارید. ترتیلا را درشت خرد کنید به سوپ در حال جوش بیفزایید.
- بعد از پخت کامل مرغ، آبلیمو و پنیر(رنده شده) را اضافه کنید و دائم هم بزنید تا پنیر در سوپ حل شود. حدود بیست دقیقه هم بزنید. بعد از این مدت بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و با کمی پنیر چدار رنده شده و حلقه های پیازچه تزئین و سرو کنید.