روح افزا یک نوشیدنی هندی و پاکستانی است و در سال 1906 توسط حکیم حافظ عبدالمجید درست شده است. یکی از مصرف های مهم این نوشیدنی برای شکستن روزه ماه رمضان است. روح افزا در بین اهالی هند و پاکستان بسیار محبوب است ، زیرا این نوشیدنی ارزان قیمت و مقرون به صرفه محسوب می شود و باعث ایجاد خنکی در بدن در گرمای سوزاننده هند و پاکستان می شود.
بیشتر بخونید :
3 منابع سر شار از اسید های چرب امگا 3 کدامند؟
مواد لازم :
2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) شربت ( به دلخواه شما )
شکر ، (به میزان لازم)
نعناع
تکه های یخ
آب لیمو
پسته (خرد شده) یا بادام (خرد شده)
مراحل
- 1. یک بطری شربت خریداری کنید.
- 225 میلی لیتر آب یا شیر را در یک لیوان بریزید.
- 3. 2 قاشق غذاخوری (40 میلی لیتر) شربت را به آب یا شیر اضافه کنید.
- 4. هم بزنید تا شربت کاملاً حل شود.
- 5. در صورت تمایل 1 یا 2 قاشق چایخوری شکر اضافه کنید تا مزه دار شود.
- 6. دو یا سه برگ نعناع و تکه های یخ را اضافه کنید. مقداری پسته خرد شده یا بادام خرد شده را به نوشیدنی خود اضافه کنید.
- 7. پایان!