موارداﻭلیه
- یک بسته پاستای پنه
- یک عدد سینه ی مرغ متوسط
- یک سوم فنجان کره
- نصف بسته خامه
- یک لیوان شیر
- یک سوم فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
- قارچ خورد شده به میزان دلخواه
- آویشن نمک- فلفل و زردچوبه به یمزان لازم
همچنین بخونید : لواشک آلو طعمی ترش برای خاطرات شیرین
ﺭﻮﺘﺳﺩ
ﺖﺨﭘ
- در ابتدا سینه مرغ را خورد میکنیم( به صورت مستطیل کوچک)، پیاز رو رنده میکنیم و با مرغ هم میزنیم. کمی هم زعفرون بهش اضافه میکنیم.
- مثل تصویر شماره یکو اونو توی تابه میریزیم وتقت میدهیم تا رنگ مرغ به سفید تغییر پیدا کنه. زردچوبه رو اضافه میکنیم.
- قارچ رو اضافه می کنیم و هم میزنیم .قارچ هم آب میندازه و آبش تبخیر میشه. آویشن وفلفل و نمک را در این مرحله اضافه میکنیم.
- در یک قابلمه آب میجوشونیم و پاستاها رو توش میریزیم.مثل تصویر و شیر رو به آب اضافه میکنیم
- تو همین فاصله که آب جوش میاد باید مشغول درست کردن سس مخصوص بشید!
- برای سس: کره رو آب کرده و با خامه و پنیر میریزید تو یک ظرف و حسابی هم میزنید.و کمی هم شیر اضافه میکنید روی حرارت میذارید و هم میزنید تا کمی (فقط کمی) غلیظ بشه. اضافه کردن آویشن و فلفل در این مرحله خیلی خوب است.
- پاستا ها که ده دقیقه تو آب و شیر جوشیدند رو آبکش میکنید و به مرغ اضافه میکنید
- سس رو هم روی پاستا و مرغتون میریزید و با جعفری هم میتونید تزیینش کنید.
تصاویر مرحلهای پخت این غذا رو در زیر مشاهده کنید.