طرز تهیه کیک پای سیب
شیرینی پای سیب یکی از خوشمزه ترین کیک ها می باشد که در هر مناسبتی می توان از آن استفاده کرد، در این مرحله طرز تهیه آنرا با دستور کامل یاد میگیرید
مواد لازم
● سیب: 2 عدد
● شکر: 2 قاش غذاخوری
● پودر دارچین: 1 قاشق غذاخوری
● کره: 200 گرم
● پودر قند: 180 گرم
● وانیل: 1 قاشق چایخوری
● تخم مرغ: 4 عدد
● عسل یا شربت بار: 1 قاشق غذاخوری
● آرد سفید: 300 گرم
● بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه پای سیب
1- ابتدا سیب ها را پوست کنده و دایره ای شکل برش بزنید
2- حالا دو قاشق غذاخوری شکر با 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین مخلوط و کنار بگذارید
3- زرده و سفیده چهار تخم مرغ را جدا کنید و در ظرف های جداگانه کنار بگذارید تا هم دمای محیط شود
4- در ظرف دیگری دویست گرم کره را با 180 گرم پودر قند، با همزن به مدت 7 دقیقه مداوم هم بزنید تا کرم رنگ شود
5- سپس به مواد بالا 1 قاشق چایخوری وانیل با 1 قاشق غذاخوری شربت بار یا عسل را نیز اضافه کنید
6- حالا در این مرحله دونه دونه زرده تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه و هر بار خوب مخلوط کرده و هم بزنید
7- در این مرحله سیصد گرم آرد و 1 قاشق چایخوری بیکینگ پورد را 3 بار الک و اضافه کنید
8- حالا باید مایه که دارید سفت باشد که اگر مخلوط کردن با لیسک سخت بود می توانید از همزن برقی با دور کند کمک بگیرید
9- سفیده های تخم مرغ را در ظرف دیگری هم زده تا کامل فرم بگیرید سپس به مایه خمیری بالا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود
10- سپس مقداری از مایع را به کمک قیف داخل قالب مافین که کپسول کاغذای گذاشتید بریزید
11- سیب ها را آغشته به شکر و دارچین کرده و داخل قالب روی مواد (میانه) بگذارید و سپس دوباره رویش را با مواد پر کنید، دقت کنید یک سوم قالب باید خالی شود وگرنه در زمان پخت که پف می کند سر ریز می شود
12- حالا کیک هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 الی 40 دقیقه می گذاریم تا بپزید
13- بعد از خنک شدن رویش پودر قند ریخته و نوش جان کنید