همبرگر و سوسیس یک غذای کامل و سنگین به شمار می رود که بهتر است برای ناهار آن را درست کرده و میل کنید. برای تهیه این غذا به خمیر آماده پیتزا نیاز دارید. برای آشنایی با روش تهیه آن با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  •     ۲ ورقه خمیر پیتزای آماده
  •     ۴ قاشق غذاخوری سس گوشت
  •     ۶ عدد سوسیس کوچک

برای همبرگر:

  •     ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  •     ۱/۸ پیاز خرد شده
  •     ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری ساده
  •     ۱ قاشق غذاخوری شیر
  •     نصف یک عدد تخم مرغ هم زده
  •     نمک
  •     فلفل سیاه
  •     جوزهندی
  •     کچاپ
  •     جعفری

بیشتر بخوانید : نوشیدنی‌هایی که بدن را در برابر آلودگی هوا محافظت می کنند

طرز تهیه:

۱-خمیر آماده پیتزا را به دو دایره یک اندازه برش بزنید. از بشقاب یا پیش دستی می توانید به عنوان قالب استفاده کنید.

۲- در مرکز دایره یکی از خمیرها، به صورت  یک ضدبدر و مربع با چاقو برش بزنید.

۳-سس گوشت را در اطراف خمیر بریزید.

۴-سوسیس های کوچک را دور خمیر بچینید و روی آن پنیر رنده شده بریزید. برش های هفتی هشتی خمیر که شکل مثلث گرفته اند را روی سوسیس ها برگردانید.

۵-درون یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز، پودر سوخاری، شیر، نصف یک عدد تخم مرغ همزده، نمک، فلفل سیاه و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را در بخش مرکزی پای قرار دهید. سطح گوشت را با قاشق صاف کنید.

۶- پای سوسیس و همبرگر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و پنیرها آب شوند.

۷- این غذا را به همراه سس کچاپ و جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی